Consultație stomatologică online

La Northo, înțelegem că timpul și confortul tău sunt extrem de importante. De aceea, îți oferim posibilitatea de a face consultații stomatologice online pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună îngrijire dentară, fără a fi nevoie să te deplasezi la clinică. Acum poți accesa expertiza noastră din orice locație cu conexiune la internet. Dacă nu ai posibilitatea, nu mai este nevoie să călătorești pentru a ajunge la clinica noastră de top. Oferim programări flexibile pentru întâlniri online, adaptate programului tău.

Astfel, poți stabili o consultație stomatologică online în funcție de disponibilitatea ta. Echipa noastră de ortodonți are experiență vastă și îți poate oferi evaluări precise și recomandări profesioniste pentru problemele tale.

La Northo poți programa o consultație video online cu unul dintre specialiștii noștri sau poți încărca în formularul de mai jos fotografii realizate cu telefonul și îți trimitem pe email sau WhatsApp o primă evaluare.

Dorești o consultație online?

Te rugăm să completezi informațiile de mai jos

01

Informații personale

02

Te rog să ne spui cum dorești să te contactăm

Te rugăm să încarci imagini ale zâmbetului tău din diferite poziții

Folosește telefonul mobil sau o cameră digitală pentru a face câteva fotografii, similare cu exemplele de mai jos. Dacă nu reușești roagă un prieten sau pe cineva apropiat să te ajute.

Imaginile trebuie să fie în format jpg, jpeg sau png, iar dimensiunea maximă a unei imagini nu trebuie să depășească 3 Mb.