Servicii stomatologice / dentare

Clinica Northo este locul unde zâmbetul tău primește cea mai bună îngrijire! Suntem mândri să-ți prezentăm gama noastră completă de servicii stomatologice, realizate cu tehnologie de ultimă generație și gestionate de medici experți în domeniu, cu certificări internaționale. Suntem o clinică de ortodonție și ortopedie dento-facială integral digitalizată, cu o certificare Invisalign Diamond și una Spark Sapphire ELITE, ceea ce ne plasează în rândul liderilor din industria ortodontică din România.


Servicii dentare de care poți beneficia

Aparate dentare

Unul dintre serviciile noastre de bază este cel legat de aparatele dentare. Oferim atât opțiuni clasice (aparate metalice, safir, ceramică, autoligaturante etc.), cât și soluții bazate pe tehnologii moderne, cum ar fi Invisalign și Spark.

Tratamentul parodontozei

Tratamentul boalei parodontale este un alt serviciu important pe care îl acoperim la clinica Northo. Parodontoza este o afecțiune serioasă care poate duce la probleme dentare grave. Cu ajutorul expertizei noastre, te putem ajuta să gestionezi și să tratezi această afecțiune pentru a-ți menține dinții sănătoși și gingiile în stare bună de sănătate.

Detartraj, Airflow și igienizare dentară

Detartrajul este o procedură importantă pentru îngrijirea orală regulată. La Clinica Northo, folosim tehnologia GBT (Guided Biofilm Therapy) pentru a îndepărta placa și tartrul de pe dinți, ajutându-te să eviți problemele mai grave ale cavității bucale.

Tratament bruxism

Bruxismul, obiceiul de a strânge sau a scrâșni dinții în mod constant, poate provoca daune grave dinților. La Northo, îți oferim tratamente eficiente si moderne pentru bruxism si alte probleme ale articulatiilor temporo-mandibulare, ajutându-te să oprești acest obicei și să-ți păstrezi dinții într-o stare bună de sănătate.

Stomatologie pentru copii

La Northo, suntem dedicați sănătății orale a copiilor tăi. Procedurile pentru copii reprezintă o parte esențială a serviciilor stomatologice pe care le oferim. Cu abordări prietenoase și personalizate, ne asigurăm că cei mici se simt în largul lor în timpul vizitei la dentist și îi învățăm importanța igienei orale corecte.

Chirurgie dentară

Chirurgia dentară este o altă parte importantă a serviciilor stomatologice din clinica noastră. De la extracții de dinți dificile la intervenții chirurgicale complexe, suntem echipa potrivită pentru a-ți oferi cea mai bună îngrijire chirurgicală.

Radiologie dentară

Radiologia dentară este esențială pentru diagnosticarea corectă și planificarea tratamentului. La Clinica Norho, folosim echipamente de ultimă generație (Software ClinCheck, Imprimanta 3D Asiga Max UV, Planmeca ProMax® 3D) pentru a obține imagini precise, contribuind astfel la succesul tratamentelor tale stomatologice.

Tratamente ATM

Tratamentele pentru ATM (articulația temporo-mandibulară) sunt, de asemenea, oferite în cadrul serviciilor stomatologice pe care le prestăm. Problemele de tip ATM pot provoca disconfort și durere, dar suntem aici pentru a te ajuta să le gestionezi cu succes.

Coroane dentare

Coroanele dentare sunt soluții durabile pentru restaurarea dinților deteriorați sau slăbiți. La Clinica Northo, putem crea coroane personalizate pentru a restabili aspectul și funcționalitatea dinților tăi.
Suntem dedicați să-ți oferim cele mai bune servicii dentare prin tehnologia de ultimă generație și medicii experți în domeniu. Certificările noastre internaționale atestă angajamentul nostru față de excelență. Ai încredere în echipa noastră, iar zâmbetul tău va străluci mai luminos ca niciodată! Contactează-ne acum pentru o programare în clinică sau online!