Programare dentist online sau în clinică

Ești în căutarea serviciilor ortodontice de calitate? Northo este aici pentru tine! Ne dorim să te ajutăm să obții un zâmbet sănătos și strălucitor.

Clinica Northo se angajează să ofere servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. Cu o echipă de medici stomatologi experimentați și tehnologie ultramodernă, îți garantăm că vei primi tratamentul potrivit pentru nevoile tale. Efectuăm o gamă largă de proceduri, de la cele pentru îngrijirea de rutină până la tratamente mai complexe.

Pentru a face o programare la dentist în clinică, trebuie doar să ne suni la numărul de telefon 0758886886, iar echipa noastră te va ajuta cu drag.

Dacă preferi să faci o programare la dentist online, folosește platforma noastră de programare simplă și intuitivă. Alege ziua și ora care ți se potrivesc cel mai bine și lasă-ne să avem grijă de sănătatea ta dentară.


PROGRAMARE

Suntem aici pentru a-ți oferi un zâmbet sănătos și strălucitor. Așteptăm cu nerăbdare să te vedem la Northo – programează o consultație la dentist, online sau în clinică!


Programare

Te rugăm să ne dai mai multe informații

01

Informații personale

02

Te rog să ne spui cum dorești să te contactăm

Clinica de Ortodonție Northo București

Str. Herăstrău nr. 16, Sector 1 (Primăverii)

+40 758 886 886

+40 374 474 080

contact@northo.ro