Tratament gutiere bruxism

Gutieră și splint pentru bruxism

Pentru nopți liniște, fără dureri de cap

În clinica integral digitalizată Northo, tratamentul pentru bruxism este efectuat cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Evaluarea cu dispozitivul MODJAW este cea mai modernă analiză a dinamicii maxilarelor pentru că permite vizualizarea în sistem 4D a aparatului dento-maxilar. Astfel, medicul îți va putea face recomandările potrivite pentru nevoile tale specifice.

Avantaje tratament bruxism cu gutiere

Îți protejează dinții

Gutiera pentru bruxism previne deteriorarea dinților în timpul nopții. Scrâșnitul dinților în timpul nopții poate duce la uzura smalțului, ceea ce duce la creșterea sensibilității dureroase și chiar la spargerea dinților plombați. O gutieră este o soluție accesibilă pentru rezolvarea unei probleme care te poate costa mult mai mult timp și bani în viitor.

Reduce tensiunea maxilară și durerea

Splintul ortodontic reduce semnificativ stresul pe care îl suferă articulațiile și mușchii maxilarului în timp ce dormi. Iar maxilarul tău se poate relaxa.

Previne durerile de cap

Scrâșnirea dinților provoacă și dureri de cap, nu numai de dinți. Scrâșnirea și strângerea excesivă a dinților poate provoca oboseală musculară, dureri de maxilar, dureri de urechi și dureri de gât. O gutieră splint personalizată, pe care o porți în timpul nopții, ajută la prevenirea acestor probleme.

Previne sforăitul și te ajută să dormi mai bine

Când maxilarul este încleștat, creează probleme de respirație. Și a nu respira bine în timpul somnului duce la sforăit. Întrucât gutierele pentru bruxism ajută la ameliorarea disconfortului, ajută și la obținerea unui somn mai adânc și mai odihnitor.

Te ajută să economisești bani

Daunele pe care le provoacă scrâșnirea dinților sunt costisitoare și cu atât mai mult vor deveni pe termen lung, deoarece dinții tăi vor fi din ce în ce mai grav deteriorați. De aceea, cel mai bine este să apelezi la un tratament pentru bruxism îndată ce observi că ai acest obicei. Te va costa mult mai puțin în viitor.

Ai probleme cu scrâșnitul dinților?

O gutieră splint te ajută să uniformizezi presiunea pe maxilar și creează o barieră fizică între dinții superiori și inferiori pentru a-i proteja de deteriorarea ulterioară. De asemenea, gutierele pentru bruxism pot reduce orice zgomot creat de scrâșnit pe care îl faci noaptea.

Ce probleme dentare
poți corecta cu ajutorul gutierei pentru bruxism?

01

Scrâșnit din dinți

02

Încleștarea maxilarelor

03

Clănțănit din dinți

Cât costă o gutieră / un splint ortodontic?

Gutieră de stabilizare mandibulară

3000 LEI

Control gutieră de stabilizare mandibulară

250 LEI

Splint de repoziționare printat 3D

3000 LEI