Retainerii Vivera™

Cel mai simplu, comod și eficient mod de a păstra zâmbetul

Avantajele Vivera™

Transparenți, confortabili și practic invizibili

100% personalizati și adaptați pentru fiecare pacient

9 din 10 utilizatori intervievați sunt de acord că Vivera™ sunt cei mai confortabili retaineri pe care i-au folosit vreodată

Un retainer Vivera este cu 30% mai puternic și de 2 ori mai durabil decât altă gutieră transparentă de top

Comanda vine cu 3 seturi de gutiere, pentru a te asigura că ești dotat corespunzător cu copii de rezervă, chiar dacă o gutieră este pierdută sau deteriorată

Prin ce se diferențiază un retainer Vivera?

După terminarea tratamentului Invisalign sau a oricărui tratament ortodontic, dinții au tendința de a reveni în poziția inițială. Pentru a-ți păstra zâmbetul, ai nevoie de un retainer Vivera. Gutierele Vivera sunt personalizate pentru fiecare pacient, folosind același proces utilizat pentru a produce alignierele transparente Invisalign®.

Pot fi create prin trimiterea unei scanări intraorale, din etapa finală de planificare a tratamentului ClinCheck®. Când se comandă un dispozitiv Vivera, o înregistrare digitală este păstrată în dosar, astfel încât comenzile repetate să fie mai rapide și mai ușoare.

Medicii preferă gutierele Vivera în detrimentul gutierelor produse în casă și ale celor fabricate în laborator, în ceea ce privește menținerea dinților în poziție și satisfacția pacientului.

Cât costă retainerii Vivera™?

Reteineri Vivera

800 EURO