Radiografie dentară - preț

Știm că timpul tău este prețios. De aceea nu te punem pe drumuri pentru radiografii și alte investigații. Toate se realizează în cadrul clinicii.

 

Planmeca ProMax® 3D Plus este unitatea completă de imagistică 3D pe care o folosim la Northo. Protocolul inovator de imagistică Planmeca Ultra Low Dose™ permite nu numai imagini 3D, ci și imagini panoramice și cefalometrice, cu o doză mult mai mică de radiații decât în cazul radiografiilor panoramice obișnuite (reducere medie măsurată de 77%). Astfel, pentru procedurile de radiografie dentară, prețul nu va fi unul tocmai mic, dar reflectă beneficiile pe care tehnologia de ultimă generație le poate oferi.

Mișcarea pacientului reprezintă adesea o provocare pentru calitatea imaginii 3D. Dar un algoritm inovator de corecție a mișcării elimină necesitatea repetării procesului și stresul cauzat de încercarea de a sta complet nemișcat. Algoritmul Planmeca CALM® permite eliminarea artefactelor cauzate de mișcare, ceea ce duce la o imagine finală mult mai clară.

Nu uita că un diagnostic corect stă la baza unui plan corect de tratament, iar claritatea radiografiilor Planmeca ProMax® 3D Plus este importantă pentru precizia diagnosticului.

La Northo, fiecare pas, de la consultație și investigații până la planul de tratament și monitorizare, reprezintă procese complet digitalizate, de maximă precizie și calitate, la cele mai înalte standarde din lume. Astfel, prețul pentru radiografie dentară panoramică, ocluzală sau alte tipuri va fi întotdeauna un indicator al profesionalismului care ne caracterizează.