Laser WaterLase iPlus

Laser WaterLase iPlus

La Northo, suntem mândri să fim lideri în domeniul ortodonției și să investim în cele mai avansate tehnologii pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii. Îți prezentăm una dintre inovațiile noastre de vârf – laserul WaterLase iPlus 2.0, care a fost folosit cu succes în tratamentul a peste 27.300.000 de pacienți din întreaga lume.

Cu ajutorul acestui aparat, îți oferim o tehnică de tratament de neegalat, capabilă să trateze atât țesuturile dure, cât și pe cele moi, obținând rezultate remarcabile. Acest instrument versatil are o serie de aplicații impresionante, inclusiv terapia parodontală, odontală, endodontică, tratamentul periimplantitei și multe altele.

Când vine vorba despre tratamente efectuate cu WaterLase iPlus, prețul este unul corect și reflectă beneficiile uimitoare ale acestei aparaturi.

Sistemul SureFire YSGG – confort și precizie

Cu sistemul SureFire YSGG, îți aducem noul standard de aur în confort, ergonomie și precizie clinică. Acest sistem este echipat cu o fibră optică flexibilă și o piesă de mână ușoară, care permite acces total lateral și ocluzal. Acest lucru înseamnă mai mult timp și mai multă fiabilitate pentru medic și o experiență mai bună pentru pacienți.

Protocolul REPaiR Laser Perio – tratamente avansate

Pentru problemele parodontale și periimplantită, avem la dispoziție protocoalele Repair Laser Perio! Cu REPAIR PERIO™ și REPAIR IMPLANT™, poți beneficia de opțiuni avansate de tratament, care sunt susținute de dovezi clinice și cercetări științifice solide. Avem flexibilitate în planificarea tratamentului și putem trata cu delicatețe întreaga cavitate bucală, asigurând astfel rezultate excelente.

La Northo, ne angajăm să îți oferim cele mai bune opțiuni de tratament, iar WaterLase este doar un exemplu al echipamentelor de ultimă generație pe care le avem la dispoziție pentru a-ți oferi un zâmbet sănătos și frumos. Programează-te acum!