Extracție măsea – preț

Extracție măsea – preț

Extracția măselei este o procedură comună și necesară în stomatologie. Aceasta poate fi recomandată de experții stomatologi din mai multe motive, cum ar fi infecții, deteriorarea măselei sau din cauza unui spațiu insuficient în cavitatea bucală. Se poate apela la această intervenție pentru a evita complicații dureroase și pentru a menține sănătatea orală. La Northo, înțelegem importanța acestei proceduri și te asigurăm că vei fi întotdeauna pe mâini bune.

Când vine vorba despre tratamentul de extracție măsea (de minte), prețul nu trebuie să reprezinte un impediment, ci un factor care reflectă calitatea procedurii. În clinica noastră de top se utilizează doar tehnologie de ultimă generație, care facilitează efectuarea unor tratamente eficiente, cu un minimum de disconfort și o recuperare cât mai rapidă.

Când vine vorba despre intervenția de extracție măsea, prețul poate varia în funcție de complexitatea cazului și de necesitatea unor servicii adiționale, cum ar fi anestezia sau radiografiile necesare. Cu toate acestea, promitem că vei beneficia de cele mai corecte tarife.

La Northo, nu compromitem niciodată calitatea. Echipa noastră de experți stomatologi este bine pregătită și folosește cele mai moderne tehnologii pentru a-ți oferi o experiență cât mai plăcută. Ai încredere în pregătirea medicilor noștri și în dotările ultramoderne de care dispune clinica, iar rezultatele vor fi extraordinare!