Galeria zâmbetelor
Northo

În spatele fiecărui zâmbet sănătos stau echipa, experienţa şi tehnologia Northo.
Iar fiecare zâmbet este unicat.

Zâmbete Northo

Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După
Înainte După

Îi sunt recunoscătoare pentru răbdarea, profesionalismul, inteligența și talentul de a avea un pacient ca mine. Oricine altcineva m-ar fi abandonat, vă spun sincer!
Teo, esti magică!! Îți mulțumesc pentru zâmbetul meu aliniat și sănătos 😬

ALBERTINA IONESCU

Nimic nu te face să zâmbești mai mult decât cineva care face ceva cu plăcere. Am venit cu nerăbdare timp de câteva luni bune pentru tratamentul ortodontic la dr. Teodorina Secară și echipa ei.

Cu aceeași fascinație pe care o ai urmărind concentrarea jucătorilor la o partidă de șah (pe Netflix, adică : -) ). Doar că de data asta tabla de șah eram eu.

Și în timpul ăsta zâmbetul meu a căpătat simetrie : – )

Aparatul dentar? Aș fi vrut să mă laud mai mult cu el. Dar era atât de discret că nici cei din familie nu l-au observat. A ajuns repede să îmi placă ducându-mă cu gândul la biohacking și cărțile SF „cyberpunk” pe care le citeam în facultate.

Mi s-a părut cel mai facil life upgrade pe care pot să îl obțin în 30 de minute (o dată la câteva săptămâni) : – D

 

Mircea Banu

Tratamentul meu ortodontic a fost o călătorie motivantă, cu rezultate foarte bune, într-un timp scurt. Doamna doctor Teodorina Secară mi-a explicat toate variantele și am ales împreună soluția Invisalign, care era cea mai potrivită pentru mine. E un medic profesionist și relaxat, la curent cu toate noutățile și dispus să încerce cele mai curajoase abordări. Calculează și retușează până e totul perfect. Un tratament ortodontic cere răbdare și disciplină, iar Teodorina Secară te încurajează și te ghidează pas cu pas, cu optimism și soluții istețe, iar asta e foarte reconfortant.

😘😘

ANA IORGA

Sunt super încântată de tratamentul ortodontic pe care l-am urmat un an și două luni. A fost mult mai ușor de suportat față de ce mă așteptam eu și acum dinții mei arată foarte bine. Dna. Dr. Teodorina Secară a fost extrem de răbdătoare și mi-a explicat de la început beneficiile tratamentului și la ce să mă aștept, plus că întotdeauna am fost primită cu un zâmbet și cuvinte frumoase. Vizita la dentist s-a transformat într-o experiență pozitivă și rezultatele au fost pe măsură. Mulțumesc!

IOANA G.

O alegere inspirată: dna dr. Teodorina Secară. Zâmbetul perfect pe care l-am dorit dintotdeauna s-a concretizat în mâinile dibace ale dnei. doctor. Experiența și îndemânarea dânsei, precum și armonia cu care a condus planul de tratament au convers rezultatul la rang de artă. Da, pentru mine, dar și pentru familia mea, doamna doctor reprezintă arhitectul zâmbetului perfect.

IRINA NEGOESCU

Aveam 11 ani când „am pășit” pentru prima dată în această lume a ortodonției, fără să am vreo idee că această experiență va avea un impact extraordinar de mare asupra vieții mele, încât, impresionată fiind de acest parcurs, am ales să urmez Facultatea de Medicină Dentară. Am fost primită intr-o atmosferă distinsă, prietenoasă, unde m-am bucurat pe deplin de grija, profesionalismul, devotamentul și răbdarea doamnei doctor, iar în ceea ce privește rezultatele acestei minunate „călatorii”, pot afirma faptul că au fost absolut excepționale, și mai ales neschimbate după 10 ani de la terminarea tratamentului. Aș repeta oricând experiența aparatului dentar!

IRINA MIHĂILĂ

Simțul responsabilității, al datoriei, umanizmul, sensibilitatea și generozitatea alături de cunoașterea perfectă a tehnicilor și procedurilor specifice, fac din doamna doctor Teodorina Secară un medic de excepție. Îi mulțumim doamnei doctor pentru faptul că ne-a încurajat să facem procedurile ortodontice încet și cu răbdare, iar rezultatele sunt excepțonale. Un adevărat profesionist! Un om minunat! Toate acestea îmbrăcate într-un suflet bun și cald! Vă mulțumim frumos pentru răbdarea avută cu copiii noștri. Recomand cu căldură! Cu deosebită recunoștință, familia Miu.🤗😘🤗

FAMILIA MIU

Am avut o experiență absolut minunată cu doamna doctor Secară. De la prima consultație când, cu multă răbdare, mi-a explicat pașii tratamentului și, mai important, durata acestuia, până la ultima întâlnire, când dinții mei erau de nerecunoscut. Iar optimismul și buna dispoziție a doamnei doctor au fost doar cireașa de pe tort.

Alexandra Petrache

De la prima și până la cea mai recentă vizită în cabinetul doamnei doctor m-am simțit în siguranță, iar datorită dumneaei am reușit să scap de teama de stomatolog. Am rămas plăcut surprinsă de tot ceea ce înseamnă experiența cu aparatul dentar, de la întreținerea și igienizarea lui zilnică, până la durata tratamentului și etapa finală, contenția, fixă și mobilă. Aș descrie tot acest parcurs în câteva cuvinte reprezentative: încredere, profesionalism și bună dispoziție.
Drept dovadă, în luna februarie, sora mea ( 8 ani ), va deveni pacienta doamnei doctor pentru o perioadă mai lungă de timp ( 5 – 6 ani ). Vă mulțumim !!! 😘❤️

Ana Schneider

Doamna doctor Teodorina Secară a fost partenera mea în a-mi transforma visul de a avea o dantură frumoasă în realitate. Timp de aproape doi ani, am luptat împreună pentru zâmbetul perfect pe care îl am acum. Profesionalism, deschidere, grijă, transparență, optimism, toate acestea o definesc pe doctorul Secară. În prezent, fetițele mele sunt pacientele doamnei doctor  și de abia așteapta de fiecare dată să o întâlnească!
Chiar dacă un zâmbet frumos nu se obține fără efort, împreună cu doamna doctor Secară totul pare mult mai ușor!
O recomand pe Teodorina Secară, din tot sufletul, tuturor celor care își doresc un zâmbet larg și încrezător. Îmi veți da dreptate.

Ramona Bruynseels

Doamna doctor Teodorina Secară este minunată! A avut grijă să îmi explice pe îndelete opțiunile de tratament și împreună l-am ales pe cel mai potrivit. Pe tot parcursul tratamentului m-am simțit în siguranță deoarece ținea legătura cu mine și îmi răspundea la toate întrebările. Mergeam cu drag la consultații nu doar pentru că doamna doctor este foarte implicată, dar și pentru că vedeam cum dinții mei se îndreptau de la o vizită la alta.

 

LELIA CEANGARU

Vă sunt recunoscătoare pentru finețea și profesionalismul depus pe toată perioada tratamentului!
Dacă la început mi-a fost un pic mai grea acomodarea cu aparatul dentar, fiind un lucru nou pentru mine, sfaturile primite și sprijinul acordat, m-au ajutat să-mi depășesc temerile. Fiecare vizită în cabinet a fost una foarte plăcută și nerăbdătoare în același timp, știind că la fiecare control, eram din ce în ce mai aproape de rezultatul mult dorit. După aproape 2 ani de aparat, am reușit să obțin zâmbetul pe care mi l-am dorit foarte mult și în sfârșit, dinții mei sunt corect aliniați.
Mulțumesc pentru răbdare! Mulțumesc pentru încredere!
Mulțumesc pentru sfaturi!

MAGDA CIOBANU

Invisalign a fost o alegere excelentă pentru mine atât în materie de timp și confort cât și de flexibilitate. Călătoresc mult și nu-mi permit restricții alimentare sau controale stricte lunare, cum este în cazul unui aparat dentar obișnuit. Împreună cu Teodorina și Invisalign am reușit să obțin rezultate foarte bune, rapid și eficient. Mai mult decât atât, interacțiunea cu Teodorina este o plăcere, veți găsi un adevarăt profesionist și un om minunat dispus să asculte și să vă ofere varianta cea mai bună pentru zâmbetul pe care vi-l doriți!“

ANCA PETRACHE

Am fost hotărâtă de la bun început pentru varianta Invisalign însă deja din primele 5 minute după ce i-am devenit pacientă, aș fi purtat cu încredere orice mi-ar fi recomandat. Căldura, încrederea, optimismul, calmul și profesionalismul doamnei dr. Teo Secară au făcut ca purtarea aparatului să fie și plăcută și motivantă. Plecam cu zâmbetul mai larg și mai încrezător după fiecare consultație. O recomand oricui să își pună încrederea și zâmbetul în mâinile și profesionalismul ei. Este minunată. ❤️

Adina Stoenescu

Northo este cu siguranță o clinică de top, care oferă servicii de cea mai înaltă calitate.
Personalul este amabil și profesionist, iar doamna dr. Teodorina Secară este atât un medic excepțional, cât și o persoană de nota 10.
Am ales această clinică pentru experiența pe care o au în legătură cu aparatele Invisalign, și am fost plăcut surprinsă să obțin rezultate cu adevărat wow în mai puțin de 6 luni.

Diana Beatrice Bortas

De departe cea mai bună clinică de ortodonție! Dr.Teodorina Secară este un adevărat medic, cum rar îți este dat să întâlnești! Cel mai important aspect pentru mine este atunci când vezi că totul se face din suflet, pasiune și cu mult profesionalism. Este cu adevărat uimitor felul în care dr. Teodorina te întâmpină și discută cu tine ca și pacient, în cel mai mic detaliu și cu mult timp dedicat ție. Nimic nu se petrece pe fugă sau pe repede înainte, nu mai există sentimentul acela că totul este comercial și că ești doar un simplu pacient..din contră, întâlnești un doctor și o echipă medicală zâmbitoare, ce pune pacientul pe primul loc.
Nu are sens să mai vorbesc despre aparatura sau ambientul din clinică..totul la superlativ!
Felicitari înca o dată doamnei dr. Teodorina Secară pentru darurire și profesionalism!
Mult succes!

Tudor B.

Un loc grozav, oameni grozavi. O clinică stomatologică de vârf care poate fi considerată cu ușurință una dintre cele mai bune din Europa. Toată lumea este super prietenoasă, am avut o experiență minunată. Mulțumiri speciale Dr. Teodorina Secară, expertă în domeniul său și o ființă umană extraordinară.

Alexandra Voinea

Sunt recunoscătoare echipei Northo pentru căldura și profesionalismul cu care mă întampină la fiecare întâlnire! Dna Doctor Secară este impecabilă – din toate punctele de vedere – nu doar un excelent profesionist ci o adevărată sursă de inspirație pentru inteligența sclipitoare cu care îmbină cunoștințele de specilitate cu căldura, delicatețea și grija față de pacient. Și asta într-o locație modernă și plină de rafinament, dar relaxantă și primitoare în același timp!

Adina Ioan

O clinică de încredere, cu servicii de înalt profesionalism, cu o aplecare deosebită către pacient. Un mediu extrem de plăcut, care îți conferă siguranță în ceea ce ți se oferă. Apreciez în mod deosebit răbdarea și căldura cu care suntem întâmpinați de fiecare dată! O clinică cu oameni care sădesc un zâmbet, nu doar pe chip, ci și în suflet! Mulțumim că existați!

Claudia Marcu

Odată ajunsă în clinică, am igienizat corespunzător mâinile și încălțămintea la intrare, am fost primită călduros de toată echipa și mai ales de doamna doctor Teodorina Secară. Conform așteptărilor, totul a decurs perfect, iar dantura mea oferă acum celorlalți zâmbete de neuitat.

Bianca Pocea

Recomand cu încredere clinica NORTHO! Echipa este profesionistă și amabilă, iar clinica este pur și simplu WOW, de la aparatură modernă până la detaliile care privesc confortul pacienților.

Diana Scarlat