Tratament parodontoză – preț

Tratament parodontoză – preț

Parodontoza, cunoscută și sub numele de boala parodontală, este o afecțiune serioasă care afectează gingiile și țesuturile de susținere a dinților. Tratamentul corect și în timp util este esențial pentru menținerea sănătății orale pe termen lung. În clinica noastră, oferim o gamă variată de servicii de tratament pentru parodontoză la preț corect, de la curățarea profesională a dinților până la intervenții chirurgicale complexe, personalizate pentru fiecare pacient. Suntem aici pentru a-ți oferi cele mai bune soluții pentru tratarea acestei afecțiuni și pentru a-ți restabili zâmbetul strălucitor.

Prețul pentru tratament parodontoză în clinica Northo variază în funcție de gravitatea cazului și de procedurile necesare. Este important să subliniem că fiecare pacient este unic, iar costul final va fi stabilit în urma unei consultații inițiale detaliate. Înainte de a începe orice procedură, vei beneficia de o consultație detaliată cu unul dintre medicii noștri specializați în parodontologie. Atunci vei primi un plan de tratament personalizat, care va include și estimarea costurilor asociate.

Suntem mândri să îți oferim cele mai avansate servicii în domeniul stomatologiei și tratamentului parodontozei, prețul reflectând în mod transparent angajamentul nostru pentru calitate și profesionalism. Ne asigurăm că pacienții noștri înțeleg întotdeauna fiecare etapă a tratamentului și costurile aferente. Suntem convinși că vei fi mulțumit nu doar de rezultatele tratamentului, ci și de experiența prietenoasă și profesionistă de care vei avea parte.

Folosim terapii laser întrucât clinica este dotată cu cea mai performantă tehnologie laser de pe piață, WaterLase de la BioLase. Dispozitivul lucrează atât pe țesuturile moi, cât și pe cele dure, cu multiple avantaje:

  • Ajută la conservarea țesutului moale și osos / dur;
  • Reduce durerea și disconfortul în comparație cu tratamentul convențional;
  • Reduce nevoia de medicamente pentru durere;
  • Promovează o vindecare mai rapidă;
  • Reduce disconfortul postoperator.

Tehnologia laser de astăzi reprezintă un progres major în tratamentul bolii parodontale. Pacienții tratați cu energie laser se recuperează mult mai usor și nu se confruntă cu disconfortul provocat de metodele tradiționale. Waterlase iPlus™ realizează inciziile cu precizie, dezinfectând în același timp locul în care este efectuată procedura, pentru o vindecare mult mai rapidă.

Dacă ești interesat să afli mai multe despre costurile procedurilor sau să programezi o consultație, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta să îți recapeți sănătatea orală și să te bucuri de un zâmbet frumos!