Northo este singura clinică din România integral digitalizată, cu o certificare Invisalign Diamond.

Northo este un spațiu dedicat ortodonției, într-o locație exclusivistă. Northo înseamnă echipa de medici și toată experiența și tehnologia digitală din spatele zâmbetului tău unicat: 5 unituri dentare, medici cu peste 15 ani de experiență și mai mult de 10.000 de cazuri tratate.

În anul 2022, la Northo s-au realizat 10% dintre tratamentele cu Invisalign din România.

La baza acestui tur de forță, a tuturor resurselor și energiilor mobilizate pe mai multe continente pentru un zâmbet, stă o idee simplă: fiecare tratament este o soluție unică, la o problemă unică.

La Northo, te simți special, pentru că primești un tratament special. Noi nu vedem pacienți, ci oameni, fiecare deosebit în felul său. Iar la final zâmbim mulțumiți împreună.

„Zâmbetul nu înseamnă numai dinți drepți și sănătoși, frumos încadrați de buze. Zâmbim cu toată ființa. Ca să zâmbești cu adevărat, trebuie să ai încredere, să iubești viața și să te iubești pe tine. Am devenit ortodont, ca să pot vedea transformarea aceasta în oameni. Să fiu doctor de zâmbete.”

Dr. Teodorina Secară

Medic primar ortodonție și ortopedie dento-facială

Primul și singurul medic Diamond Invisalign din România

Peste 15 ani experiență
The McLaughlin 2 year Orthodontic Program - San Diego, California

Master în Ortodonție Linguală Incognito System la Universitatea din Valencia, Spania

Master Aligner Academy

Recunoaștere internațională

Dr. Teodorina Secară este membrul al AAO, (American Association of Orthodontists), WFO (World Federation of Orthodontists), EOS și DGKFO. Dr. Teodorina Secară este membru fondator al Asociației de Ortodonție Linguală din România.

Certificări internaționale

Dr. Teodorina Secară a beneficiat de stagii de pregătire în clinici din SUA, Germania, Spania și Italia și a urmat peste 60 de cursuri internaționale de perfecționare.

Echipa Northo

Dr. Cristina Iurcu

Dr. Cristina Iurcu

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento‑facială

Dr. Raluca Toma

Dr. Raluca Toma

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

Dr. Andreea Moldoveanu

Dr. Andreea Moldoveanu

Medic specialist ortodonție și ortopedie dento‑facială

Dr. Adelina Oianu

Dr. Adelina Oianu

Medic specialist protetică, rezident ortodonție și ODF

Dr. Ruxandra Mucioniu

Dr. Ruxandra Mucioniu

Medic rezident ortodonție și ODF

As. Marta Nițulescu

As. Marta Nițulescu

As. Andreea Bizon

As. Andreea Bizon

As. Adelina Nichitean

As. Adelina Nichitean

Tehnologii de ultimă
generație

Planmeca ProMax® 3D Plus

Planmeca ProMax® 3D Plus este unitatea completă de imagistică 3D pe care o folosim la Northo. Protocolul inovator de imagistică Planmeca Ultra Low Dose™ permite nu numai imagini 3D, ci și imagini panoramice și cefalometrice, cu o doză mult mai mică decât în cazul radiografiilor panoramice obișnuite.

AFLĂ MAI MULT

Scanner digital 3D iTero Element®

iTero Element® este un scanner digital de top de la producătorii Invisalign®. Acest scanner creează o imagine 3D a dinților tăi în doar câteva minute.

AFLĂ MAI MULT

Tehnologie MODJAW

La Northo folosim tehnologia MODJAW care îți oferă o experiență unică: eficiență, confort și interacțiuni avansate. Datorită imaginilor 4D cu adevărat impresionante, vei putea să-și vizualizezi masticația și să înțelegi tratamentul de care ai nevoie.

AFLĂ MAI MULT

Studio foto

La Northo poți vedea evoluția zâmbetului tău pe parcursul tratamentului. Studioul foto Northo îți stă la dispoziție la fiecare vizită. Iar la sfârșit te va ajuta să surprinzi într-o fotografie profesională zâmbetul tău de vedetă.

AFLĂ MAI MULT

Software ClinCheck®

Interfața vizuală 3D permite medicului tău ortodont să îți personalizeze tratamentul. Algoritmul ajută la calcularea cantității potrivite de forță pentru fiecare mișcare a dintelui.

AFLĂ MAI MULT

Imprimantă 3D Asiga Max UV

La Northo, folosim doar tehnologii și aparatură de ultimă oră. Asiga MAX UV este cea mai avansată imprimantă 3D de laborator din lume. Procesul unic SPS™ garantează că fiecare strat este format cu precizie. Formarea corectă a stratului este cheia pentru a obține rezultate precise în mod constant.

AFLĂ MAI MULT