Control medical – Dr. TEODORINA SECARA (Metropola Tv)

Vrei să afli care sunt cele mai întâlnite probleme la copii și adoleșcenți și cum le influențează ele interacțiunile cu ceilalți sau stima de sine?
Dr. Teodorina Secară a vorbit la emisiunea „Control medical”, de pe Metropola TV despre aceste probleme, dar și despre felul în care le poate rezolva un ortodont bun.
Află mai multe detalii din acest material!
Iar dacă simți nevoia de mai multe informații, programează-te împreună cu el la un consult.

Urmărește materialul video.

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.