Dr. Teodorina Secară, NORTHO: Cifra de afaceri a anului 2024 va fi de 1 mil euro

Dr. Teodorina Secară, NORTHO: Cifra de afaceri a anului 2024 va fi de 1 mil euro

Cu doctori cu peste 17 ani experiență, certificați internațional în SUA, Germania, Spania, Italia, UK, specializați în Invisalign®, Spark și Incognito™, medicii clinicii Northo au tratat mai mult de 10.000 de pacienți. Biz a vorbit cu Dr. Teodorina Secară, fondatoarea NORTHO, despre cum stau românii la capitolul îngrijire orală, tratamente ortodontice, precum și despre noile investiții realizate de clinică și noile sale tehnologii și abordări.

Citește tot articolul pe revistabiz.ro

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.