La multi ani NORTHO – Aniversare 1 an de activitate!

La multi ani NORTHO – Aniversare 1 an de activitate!

Northo a implinit un an de activitate!

Cam așa a fost la aniversarea de 1 an a clinicii noastre! Am sărbătorit alături de reprezentanți din presă și influenceri și am discutat despre etapele ce trebuie parcurse atunci când vrei să-ți pui aparat dentar, despre ce probleme îți pot semnala dinții care nu sunt aliniați așa cum trebuie. Nu puteam încheia fără a face și un tur al clinicii și a le arata cât de rapid îți poți face toate investigațiile necesare, într-o ședință de doar 1 h. Abordarea noastră interdisciplinară și faptul că totul este digitalizat fac, ca întreg procesul să fie unul plăcut, eficient și cu rezultate pe măsură, ce vor avea un ecou atât la nivel estetic, cât și asupra bunăstării întregului organism. Va multumim tuturor celor care ne-ati fost alături!

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.