Problemele de poziționare ale dinților și sănătatea: „Copiii care au tendința de a respira oral, la vârsta adultă au o predispoziție pentru hipertensiune”

Sunt momente în care avem nevoie de ajutorul ortodonților pentru că problemele de poziționare ale dinților nu pot fi rezolvate fără ajutorul lor.

Știm cât de importantă este sănătatea danturii, dar sunt momente în care avem nevoie de ajutorul specialiștilor pentru că problemele de poziționare ale dinților nu pot fi rezolvate fără ajutorul lor. Despre importanța tratamentului ortodontic în obținerea unui zâmbet perfect, dar și probleme de sănătate asociate pot apărea dacă nu tratăm problemele ortodontice ne spune Dr. Teodorina Secară, medic primar ortodontie și ortopedie dento-facială.

Dr. Teodorina Secară: Probleme de poziționare ale dinților generează o masticație ineficientă, cauzând astfel, în timp, diverse neplăceri, de la uzura excesivă a danturii, la afectarea țesuturilor de susținere a dinților în os și până la probleme de digestie.

Citește tot articolul pe csid.ro

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.