Tot ce trebuie să știi despre Invisalign – dr. Teodorina Secară I B1TV

Tot ce trebuie să știi despre Invisalign – dr. Teodorina Secară I B1TV

Orice tratament ortodontic are la bază aplicarea clinică a conceptelor biomecanice. Noi producem mișcarea unităților dentare aplicând aceste forțe prin intermediul aparatelor dentare. Acestea pot fi plasate pe suprafețele linguale, pe fețele vestibulare,expuse vederii, sau pot fi de tipul aliniatoarelor transparente care îmbracă ca o mănușă suprafețele dentare.

Urmărește materialul video de mai jos.

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.