Zâmbet de STAR. Tehnologii stomatologice de ultimă oră I B1 TV

Zâmbet de STAR. Tehnologii stomatologice de ultimă oră I B1 TV

Dr. Teodorina Secară:”Copilăria este o perioadă extraordinară, în care specialistul ortodont poate ajuta evoluția dentiției copilului. Ne prezentăm la ortodont dacă observăm că cel mic stă cu gura deschisă când se uită la televizor, că ține limba în afară sau dacă face mișcări ample atunci când înghite, dacă sforăie sau dinții de lapte nu au căzut la timp. Iar specialistul la această vârstă poate stimula oasele pentru a crea suficient spațiu pentru dentiția definitivă.”

Urmărește materialul video.

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.