Totul despre aparatul de îndreptat dinții – dr. Teodorina Secară I TVR1

Totul despre aparatul de îndreptat dinții – dr. Teodorina Secară I TVR1

Digitalizarea a pătruns și în ortodonție și ne-a făcut viața mai ușoară. Cu ajutorul scannerului amprentăm digital arcadele dentare, simplu și eficient. Scanăm, amprentăm digital, realizăm fortografii digitale care ne oferă detalii despre dinți pentru a elabora un plan complex pentru a personaliza aceste aparate dentare.

Urmărește materialul video de mai jos.

Aparate dentare în clinica de stomatologie București - Northo

Aparat dentar Invisalign®

Aparat dentar Invisalign®

Cel mai performant aparat dentar invizibil din lume. Gutiere transparente, realizate în SUA cu ajutorul unui soft. Invisalign® este 100% personalizat, confortabil, fără restricții alimentare și aproape imposibil de observat.
Aparat dentar Spark®

Aparat dentar Spark®

Aparatul dentar Spark Clear Aligners, produs de compania americană Ormco - lider de piață în ortodonție la nivel mondial - este unul dintre cele mai avansate sisteme de îndreptare a dinților prin gutiere transparente și detașabile.
Aparat dentar ceramic

Aparat dentar ceramic

Aparatul fix ceramic funcționează pe aceleași principii ca un dispozitiv ortodontic tradițional din metal, cu diferența că este construit din materiale ceramice, oferind un avantaj estetic.
Aparat dentar fix

Aparat dentar fix

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Este cartea ta de vizită, expresia fericirii tale, astfel că, îți dorești ca el să strălucească cât mai frumos.